*VOL* Workshop handlettering zaterdag 10 maart 2018 van 9.30 - 12.30 uur

Kom handletteren!
Wat is er leuker dan een mooie door jezelf handgeletterde kaart op te sturen of een mooie zelfgeschreven cadeaulabel aan een cadeau toe te voegen. Dit kun jij echt zelf in één workshop handlettering leren! In deze workshop kun je je creativiteit helemaal kwijt door te spelen met letters en teksten en -met een paar tips en trucs- is dit helemaal niet moeilijk!

Onder het genot van een kop koffie/thee laat docente Saskia je zien wat de mogelijkheden zijn van handletteren. Voor de pauze ga je oefenen met het tekenen. Na een drankje ga je met je eigen ontwerp aan de slag. Je maakt een mooie felicitatiekaart, menukaart, etiket of uitnodiging (denk hierover al vooraf na). Zeker weten dat jij met een leuk eigen ontwerp naar huis gaat.

Kosten € 25 p.p.

=> Helaas, deze cursus is inmiddels volgeboekt.

cursus illustreren


In een prettige sfeer maak je kennis met illustreren, de grote passie van de docent. Je leert wat je met illustreren kunt en hoe veelzijdig en afwisselend het is om een illustratie te maken.
Met verschillende technieken en materialen zullen we diverse illustraties maken.
We gaan o.a. schilderen met acryl en/of waterverf, kleuren met kleurpotlood, tekenen met pen en inkt.
De illustraties worden gemaakt bij een verhaal, een krantenartikel, een woord, een gedicht, een scene uit een (kinder)boek en eventueel bij een zelfgeschreven verhaal of gedicht. Je leert hierdoor bij verschillende soorten tekst en voor steeds ander publiek, telkens een ander soort illustratie te maken. Zo kom je er ook achter wat je het beste ligt. Bij een mogelijk vervolg gaan we werken aan het verder ontwikkelen van een eigen stijl.

6 lessen op maandagochtend 9.30 - 12.00 uur
Start 19 maart 2018
Kosten € 60

=> Meer informatie of aanmelden? www.abzvught.nl