Commissie 'Educatie'

Binnen het bestuur van Stichting TinH is er een commissie Educatie. Deze groep houdt zich bezig met alles wat ligt op het gebied van het aanbod van cursussen, het onderhouden van een bibliotheekvoorziening, contact onderhouden met de basisschool en het organiseren van informatieavonden voor jongeren en ouderen.

In het voorjaar heeft het HelvoirThuis in samenwerking met ABZ (Anders Bezig Zijn) uit Vught taalcursussen georganiseerd. Wegens succes gaan we hiermee door! Onlangs zijn er een cursus Engels en Spaans gestart. Meer informatie vindt u hier. Natuurlijk kunt u ons benaderen als u zelf een cursus wilt organiseren. 

Verder starten er vanaf donderdag 22 september danslessen voor jong en oud. Deze lessen worden gegeven door docenten van de Zuivelfabriek. Meer informatie is hier te vinden of via de site van de Zuivelfabriek (www.zuivelfabriek.com).

Daarnaast heeft de educatiecommissie gezorgd voor een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen.

Voor alle vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij het aanspreekpunt van de commissie Educatie, Gerrit van den Brandt. Hij is bereikbaar via gerrit@helvoirthuis.nl.