Laatste nieuwsberichten

Vacature conciërge

12 maart 2018
Vacature conciërge

Voor het Multi Functioneel Centrum (MFC) HelvoirThuis in Helvoirt zijn we per direct op zoek naar een fysiek sterke en sociaal vaardige conciërge voor 0,5 fte o.b.v. een 38-urige werkweek. In deze veelzijdige functie kom je te werken voor stichting TinH en ben je (mede) verantwoordelijk voor een groot scala aan facilitaire werkzaamheden. Denk aan onderhoud van het gebouw, uitvoeren van reparaties, gebruiksklaar maken van ruimtes. Daarbij draag je bij aan een goede sfeer, hygiëne en veilige omgeving binnen het HelvoirThuis.

Toelichting vacature
Voor deze part-time functie zoeken we een conciërge die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt, inventief, technisch vaardig en sociaal handig is met alle leeftijdsgroepen. Verder ondersteun je de zakelijk leider met vele dagelijkse facilitaire taken tijdens bijvoorbeeld evenementen of vergaderingen. Flexibiliteit in beschikbaarheid is belangrijk.

Daarnaast dien je in het bezit te zijn van rijbewijs en VOG. Het is een pré als je al in het bezit bent van een BHV, HACCP, Hygiëne code en Sociale Hygiëne of je bent bereid deze op zeer korte termijn te volgen.

Dus ben je flexibel, optimistisch, heb je een aanpakkersmentaliteit en vind je het leuk om met een brede doelgroep te werken? Heb je een verantwoordelijke, servicegerichte en proactieve werkhouding? Ben je daarnaast op zeer korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Opleiding
Opleidingsniveau: VMBO-algemeen of werk- en denkniveau

Toelichting bij de arbeidsvoorwaarden
Een fantastische, part-time job voor 19 uur in de week, ook in de weekenden. Er zullen weken tussenzitten dat je meer of minder werkt i.v.m. evenementen of vergaderingen enz. Het salaris wordt bepaald conform cao Horeca en Catering, salarisschaal 5 (€ 1813 / 2230 bruto o.b.v. fulltime) naar rato dienstverband.

Je sollicitatie:
We hebben de reageertermijn met 1 week verlengd. Je sollicitatiebrief met CV kun je, onder vermelding van vacature Conciërge, uiterlijk tot en met 30 maart 2018 sturen aan petra@helvoirthuis.nl of per post aan Stichting TinH, t.a.v. Petra Slegers, Kloosterstraat 30, 5268 AC Helvoirt. Brieven die na de sluitingsdatum worden ontvangen, kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug