Laatste nieuwsberichten

't Klooster werd even een Cultuur Café

15 juli 2021
't Klooster werd even een Cultuur Café

Het eerste Cultuur Café wat wij als Helvoirtenaren mee mochten maken in ons eigen HelvoirThuis.
Al meteen vanaf de herindeling in januari voelen we ons op welzijns- en cultuurgebied zeer welkom in de gemeente Vught. We zijn ook verrast hoeveel er op dit gebied is in Vught. We haken er graag bij aan!
Zelfs al voor de herindeling maakten we kennis met Plaza Cultura en werden we enthousiast van Heleen en Dian. We deden in de eerste maanden van het jaar mee aan een aantal digitale sessies en nu dan in het echt, en bij ons! Prachtig hoe cultuur mensen samenbrengt, hoe een andere manier van vragen stellen en je aan elkaar presenteren echt verder gaat dan het noemen van je naam en vertellen waarom je hier bent. Dat je dan ineens een verhaal aan het voorlezen bent van Toon Tellegen aan twee wildvreemde mensen, en er achter komt dat er allerlei raakvlakken tussen ons drieën zijn. Bijzonder!
Met toch wel een beetje trots lieten we de groep kennis maken met ons HelvoirThuis, en met ons nieuwe ontmoetingscafé 't Klooster. Hopelijk voelden de mensen die we deze middag hebben ontmoet zich zo thuis dat we hen vaker mogen ontvangen.
We hebben met zijn allen genoten van het pianospel van onze Nico en de heerlijke kookkunsten van Jan.

Terug