Laatste nieuwsberichten

Stem jij ook op het HelvoirThuis?

23 september 2018
Stem jij ook op het HelvoirThuis?

Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je een stem uitbrengen op HelvoirThuis (Stichting TinH).

Jaarlijks stelt Rabobank Hart van Brabant een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven via de Hart voor uw Club Actie. Leden van Rabobank Hart van Brabant kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. 

Stichting TinH is ook aangemeld voor deze actie. We hebben als bestedingsdoel gekozen voor de aanschaf van gordijnen die voor de spiegels in de Van Goghzaal kunnen worden geschoven. Dit op veler verzoek van onze gebruikers, zodat de zaal voor nog meer doeleinden kan worden ingezet.

Leden van de bank ontvangen vanaf 2 oktober een stemkaart met een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Zij mogen gaan stemmen tussen 2 en 14 oktober op hun favoriete vereniging of stichting.

Dus ben je lid van de Rabobank stem dan op HelvoirThuis! Er kunnen maximaal 2 stemmen per lid op dezelfde vereniging of stichting worden uitgebracht. Hoe meer stemmen we krijgen des te hoger de bijdrage van de Rabobank zal zijn.

Terug