Laatste nieuwsberichten

Rabobank stelt ruimte beschikbaar voor informatiepunt HelvoirThuis

16 januari 2018
Rabobank stelt ruimte beschikbaar voor informatiepunt HelvoirThuis

In 2017 zijn er plannen gemaakt om een (toeristisch) informatiepunt in het HelvoirThuis te creëren waarin zowel een VVV agentschap als een informatiepunt voor Van Gogh Helvoirt worden opgenomen. Onlangs heeft het bestuur van Stichting TinH een overeenkomst met Rabobank Hart van Brabant afgesloten. Hierin is opgenomen dat de Rabobank hun vergaderruimte in het HelvoirThuis voor minimaal een jaar én geheel kosteloos beschikbaar stelt. Daar zijn we hen natuurlijk bijzonder dankbaar voor. Een mooiere ruimte voor het infopunt konden we ons niet wensen!

Inmiddels zijn we druk bezig met het inrichten van de ruimte, het verzamelen van informatie en het werven van vrijwilligers om dit infopunt te bemannen.
Vanuit dit informatiepunt zal er info worden verstrekt aan inwoners, toeristen, recreanten of andere geïnteresseerden over de geschiedenis die Vincent van Gogh heeft met Helvoirt, over het dorp Helvoirt zelf en over de regio. Er zullen wandel- en fietsroutes en VVV bonnen worden verkocht en het zal als verkooppunt fungeren voor de verkoop van tickets t.b.v. evenementen en voorstellingen.

Heb jij (als ondernemer of andere belanghebbende) informatie die je via ons informatiepunt wil delen, neem dan contact op met karin@helvoirthuis.nl.
Zou je graag als vrijwilliger een bijdrage willen leveren aan dit informatiepunt, stuur dan een e-mail naar sietske@helvoirthuis.nl.

Terug