Laatste nieuwsberichten

Op naar een bruisend 2018!

1 januari 2018
Op naar een bruisend 2018!

Aan het begin van 2017 spraken we de hoop uit dat we veel mensen zouden mogen verwelkomen in ons HelvoirThuis en het hen naar de zin zouden mogen maken. Dat er zich veel nieuwe vrijwilligers en bestuursleden zouden aanmelden om ons team te komen versterken. Dat er nieuwe ideeën vanuit de Helvoirtse bewoners zouden worden aangedragen voor leuke activiteiten en evenementen in het HelvoirThuis en dat we er samen voor zouden zorgen dat het HelvoirThuis van ons allemaal zou worden. Want samen konden we er immers een mooi jaar van maken.

Terugkijkend op dit jaar kunnen we dankbaar en met trots zeggen dat onze wensen zijn uitgekomen. Onze poule met vrijwilligers is gegroeid en er vinden leuke activiteiten en evenementen plaats die vanuit het HelvoirThuis maar ook vanuit Helvoirtse bewoners worden geïnitieerd. Er wordt gesport, gedanst, gepraat en veel gelachen in ons HelvoirThuis!

Voor 2018 kunnen we ons niets meer wensen dan weer zo'n fijn jaar. En dan graag samen met jou, want ook voor 2018 geldt dat we er samen iets moois van kunnen maken.

Wij zien je graag in het HelvoirThuis!

Terug