Laatste nieuwsberichten

Ondersteuning gezocht

8 februari 2019
Ondersteuning gezocht

Niet in het bestuur, maar wel een bijdrage willen leveren aan het HelvoirThuis? Stichting Thuis in Helvoirt zoekt mensen die het bestuur willen ondersteunen 

Stichting TinH is verantwoordelijk voor de exploitatie van het HelvoirThuis. TinH beoogt mensen in het HelvoirThuis het naar de zin te maken door het vormen van een sociaal en cultureel dorpshart; een Multi Functioneel Centrum. Naast het bestuur is er een operationeel deel dat bestaat uit drie personeelsleden en ruim 100 vrijwilligers. Momenteel bestaat het bestuur van Stichting TinH uit 7 personen. Deze actieve groep mensen geeft richting aan de visie van stichting TinH in het HelvoirThuis. Het bestuur komt echter handjes te kort om aan alles optimaal invulling te kunnen geven. Daarom zoekt zij mensen die het bestuur willen ondersteunen. 

De volgende ondersteuning is wenselijk:
* Communicatie en PR: Iemand die mee wil denken over social media strategieën, wil tekstschrijven voor web/folders/publiciteit/(social) media en de website bij wil houden. Het verzorgen van een actueel dag/weekprogramma op de televisieschermen bij de ingangen.

Wat heb je hiervoor nodig? Je beheerst de Nederlandse taal goed en drukt je goed uit in woord en geschrift. Je wil graag op de hoogte zijn van wat zich allemaal afspeelt in het HelvoirThuis. Misschien zit jouw kind op de Landmanschool en ben je toch al regelmatig in het HelvoirThuis? Of je doet een opleiding in de communicatie?

* Evenementencoördinator: Iemand die op een leuke en creatieve manier bezig wil zijn aan het ontwikkelen van het HelvoirThuis tot een bruisende ontmoetingsplaats en prachtige nieuwe mogelijkheden wil benutten. Die het creatief team wil aansturen, en samen met dit team actieve vrijwilligers en zakelijk leider Jan aan de slag gaat om een evenementenprogramma te ontwikkelen en uit te werken.

De kernbegrippen voor deze functie zijn: creatief, sturend, kartrekker, doorzetter, pro-actief, teamplayer, betrokken, verbinder, respectvol en sociaal vaardig

* Fondsenwerving en sponsoring: TinH ontvangt geen subsidie voor de exploitatie van het HelvoirThuis. Fondsenwerving en sponsoring zijn van groot belang om het HelvoirThuis draaiende te houden. Gezocht wordt naar iemand die zich graag in wil zetten om geld, goederen of diensten te werven.

Ben jij diegene die: mee wil denken over alternatieve manieren om financiële ondersteuning te genereren? Die onderzoek wil doen naar mogelijkheden voor fondsen en subsidies; hiervoor een voorstel wil maken voor stichting TinH en deze, in overleg met het bestuur, wil uitschrijven en uitvoeren?

Word je hier wel enthousiast van en heb je wat uurtjes over (te denken valt aan 2-4 uur per week)? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk TinH/HelvoirThuis Sietske van Iersel voor een vrijblijvend gesprek.
Mail: sietske@helvoirthuis.nl
Telefoon: 06-25130421

Iedere eerste donderdag van de maand van 19:00-20:00u inloop voor meer informatie over het doen van vrijwilligerswerk voor stichting TinH.

Terug