Laatste nieuwsberichten

Kaartverkoop Helvoirt Uitgelicht van start gegaan

12 januari 2018
Kaartverkoop Helvoirt Uitgelicht van start gegaan

Zondagmiddag 25 februari 2018 is het weer zover! Aanvang 14.00 uur in de Huiskamer van het HelvoirThuis.

Beleef een gezellig middagje uit! In 2016 en 2017 hebben we in het HelvoirThuis infotainmentavonden georganiseerd in de vorm van een talkshow. Actualiteiten en meest uiteenlopende gasten uit Helvoirt en omstreken kwamen bij ons langs. Op zondagmiddag 25 februari 2018 gaan we het weer doen. Deze keer op een middag met veel Helvoirtse onderwerpen en gasten.

Wil jij weleens wat meer horen over de van oorsprong in Helvoirt wonende Joris Kemps die nu directeur is van Theater Hof 88 in Almelo? Of over de beroemde tweelingenfoto die gemaakt is in de periode dat er een record aantal tweelingen op de dr Landmanschool zaten. Daarnaast kun je luisteren naar Joël ’t Sas die prachtige anekdotes zal vertellen over de Carbage Run; de ultieme en dwaze roadtrip door Europa.
Altijd al iets meer willen horen over het Helvoirtse Gilde? Voorzitter Arjan van den Hoven vertelt erover en over de enorme toeloop bij deze eeuwenoude club. Verder komt dokter Alice van de Linden van Mooi Medisch Sportief aan het woord over rimpelinspuitingen, anti-transpiratiebehandelingen en littekencorrecties.
Ook te gast zijn leden van de muzikale familie Peijnenborg. De presentatie is in handen van Bart de Rijk, die in eerder afleveringen van ‘Helvoirt Uitgelicht’ zijn veelzijdige talenten al heeft laten zien.

Mis het niet! Koop nu alvast uw kaarten voor € 10 aan de bar in het HelvoirThuis, bij Mitra Slijterij Pijnenburg of Pannenkoekenrestaurant Den Tol.

Terug