Laatste nieuwsberichten

Helvoirt Uitgelicht zaterdag 25 maart. Heb jij al kaarten?

5 maart 2017
Helvoirt Uitgelicht zaterdag 25 maart. Heb jij al kaarten?

Er komt er nog eentje aan op zaterdagavond 25 maart: Helvoirt Uitgelicht. De derde en laatste avond van dit seizoen. 

Tijdens Helvoirt Uitgelicht ontvangt presentator Tom Blom in een sfeervol ingerichte huiskamer een keur aan gasten uit ons dorp zelf of die nauw bij ons dorp betrokken zijn. Op de eerste avond waren Vera de Jong, de familie Van der Bruggen, Fenne Torjuul en Mariëtte van Uden te gast. Met de familie Van der Bruggen hebben we gelachen om hun herinneringen aan vroeger, Vera heeft haar deelname aan de Alpe d'HuZes gepromoot en Fenne zong de sterren van de hemel. Voor de rubriek 'Weg van Helvoirt' kwam oud-dorpsgenote Mariëtte van Uden langs die ons wist te boeien met haar verhalen over haar tatoeagestudio.

Voor de tweede avond, op zaterdag 28 januari, hadden Tanja Dik en Eelko van Iersel 'ja' gezegd op onze uitnodiging om nog een keer terug te keren naar Helvoirt en herinneringen hierover op te halen. Er was aandacht voor Stichting Het Vergeten Kind en wat we nog niet wisten over dorpsgenote en alleskunner Els Knoope weten we nu wel. Dankzij Silvie Poelmann weten we nu ook meer over de nieuwe bestemming van De Zwarte Leeuw en als verrassing bracht zij een mobiele keuken mee waar iedereen werd getrakteerd op een heerlijk flensje. Als hekkensluiter nam prins carnaval plaats op de bank. Het was wederom een feestje!

Het Comité Orkest zorgt op deze avonden voor de muzikale ondersteuning en met hun cabaretoptredens maken zij de avond compleet! Voor zaterdagavond 25 maart kunnen we alvast verklappen dat postbode Wim van der Steenhoven langskomt. Tijdens deze avond zullen we meer over hem én zijn muzikale hobby te weten komen!

We wisten van tevoren niet wat we konden verwachten, maar dit was erg leuk en gezellig

Wil jij hier ook bij zijn? Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop (aan de kassa € 15) en zijn verkrijgbaar aan de bar van het HelvoirThuis, bij Elektrotechniek Van Hattum en bij Mitra Slijterij Pijnenburg. De prijs is inclusief een drankje en een hapje en een avondje ontspannen en genieten!

DSC_0171.jpg DSC_0343.jpg DSC_0199.jpg DSC_0214.jpg 

Terug