Laatste nieuwsberichten

Help ik krijg een kind! op 5 en 6 april in het HelvoirThuis

15 maart 2019
Help ik krijg een kind! op 5 en 6 april in het HelvoirThuis

Op vrijdagavond 5 en zaterdagavond 6 april kunnen inwoners van Helvoirt voor de vierde achtereenvolgende keer genieten van een komisch toneelstuk, gebracht door toneelgroep ‘Van Alles Wat’. De absurde en hilarische voorstelling Help! Ik krijg een kind is geschreven door Carl Slotboom en garandeert de bezoekers een vrolijk avondje uit in het HelvoirThuis.

Het verhaal draait om Gerard de Jong, een vrijgezelle en moderne jongeman die zich verheugt op een mogelijke romance met zijn collega Liesbeth. Zijn leven wordt volledig op z’n kop gezet, wanneer hij gebeld wordt door de belastingdienst, die hem meedeelt dat hij zwanger is. Wanneer journaliste Greet van Coevorden het nieuws wereldkundig maakt is het hek van de dam. Gerards omgeving neemt het bericht voor waar aan en zorgt voor optredens in o.a. De Wereld Draait Door. Wanneer Gerard gesprekken met zijn computer begint te voeren, lijkt hij langzaam onder de druk te bezwijken. Is hij gek aan het worden of is er meer aan de hand? Laat u meevoeren door deze mix van waan en werkelijkheid vol verrassende en onverwachte wendingen.

Beide avonden beginnen om 20.00 uur en kaarten à € 7 zijn direct aan de zaal verkrijgbaar of in de voorverkoop bij Electroworld Van Hattum. De zaal gaat om 19.30 uur open.

Terug