Laatste nieuwsberichten

Coördinator vrijwilligerswerk

31 december 2021

image1.png

Coördinator vrijwilligerswerk

 

Omschrijving functie 

Voor het Multi Functioneel Centrum (MFC) HelvoirThuis in Helvoirt zijn we per direct op zoek naar een sociaal vaardige coördinator vrijwilligerswerk voor 0,5 fte op basis van een 38 urige werkweek. In deze veelzijdige functie kom je te werken voor stichting TinH en ben je (mede) verantwoordelijk voor een groot scala aan werkzaamheden die verband houden met onze vrijwilligers. Denk aan het op peil houden dan wel het uitbreiden van het aantal vrijwilligers, het onderhouden van de contacten met onze vrijwilligers, het actief meehelpen bij evenementen en het uitbreiden van het HelvoirThuis als dorpspunt.  

 

Toelichting vacature 

Voor deze parttime functie zoeken we een collega die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt, inventief, initiatiefrijk en sociaal handig is met alle leeftijdsgroepen. Naast genoemde functionaris is er ook een zakelijk leider en een conciërge binnen onze stichting werkzaam.  

Dus ben je flexibel, optimistisch en heb je een aanpakkersmentaliteit en vind je het leuk om met een brede doelgroep te werken en heb je een verantwoordelijke, servicegerichte en proactieve werkhouding en op zeer korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar JOU. 

 

Opleiding 

Opleidingsniveau: HBO- werk- en denkniveau 

 

Toelichting bij de arbeidsvoorwaarden 

Een fantastische, parttime job voor 19 uur in de week, ook mogelijk (bij evenementen) in de avonden en weekenden. Er zullen weken tussen zitten dat je meer of minder werkt in verband met evenementen of vergaderingen enz. Het salaris wordt bepaald conform cao Horeca en Catering, salarisschaal 9 naar rato dienstverband. 

Voor een uitgebreide functieomschrijving verwijzen wij graag naar onze website www.helvoirthuis.nl

onder de rubriek vacatures. 


Je sollicitatie:  
Je sollicitatiebrief met CV kun je, onder vermelding van vacature coördinator vrijwilligerswerk HelvoirThuis uiterlijk tot en met 23 januari 2022 sturen aan fred@helvoirthuis.nl of per post aan Stichting TinH, t.a.v. Fred van der Pennen, Kloosterstraat 30, 5268 AC, Helvoirt. Brieven die na de sluitingsdatum worden ontvangen, kunnen helaas niet meer in behandeling genomen.

 

download.jpg

Terug