Middenin ons dorp staat een mooi multifunctioneel centrum: het HelvoirThuis. En in dat gebouw kan heel veel. Je hebt een idee en wil daar vorm aan geven. Met dit formulier helpen we je een beetje op weg. Ga er maar eens lekker voor zitten, laat je fantasie de vrije loop, maak wat krabbels en schetsen en neem dit mee als je je idee wil bespreken met de zakelijk leider van het HelvoirThuis. Weet dat er ook nog een evenemententeam is wat je kan ondersteunen bij je plan. Het HelvoirThuis kan gaan bruisen door jouw idee!

 
(Let op! Wegens de maatregelen rondom Covid19 zijn we beperkt in het aantal gasten die we kunnen huisvesten. Ook moeten we uitgaan van zitplaatsen. De 1,5 meter is hierbij een belangrijk uitgangspunt.)

u kunt het formulier ook downloaden door hier te klikken

Aantal zitplaatsen coronaproof
Denk aan podium, beamer, microfoon, flap-overs, inrichting tafels/stoelen, geluidsinstallatie, verlichting, catering, garderobe. In de Huiskamer is standaard licht en geluid aanwezig.
Schat je in dat een vergunning nodig is voor deze activiteit? (Denk aan verruiming openingstijden, niet sport-gerelateerde activiteit in de sportzaal
Denk aan evt. entree (evt. incl. een consumptie)/sponsoring.
Denk aan ontwerp logo, poster, social media, bar, kassa.
Evt. namen/email/telefoon.