In November 2015 is de stichting TinH op gericht. TinH staat voor 'Thuis in Helvoirt'. Deze stichting is verantwoordelijk voor de exploitatie van HelvoirThuis. Naast het algemene bestuur is er een operationeel deel dat bestaat uit drie personeelsleden en ruim 100 vrijwilligers.

Stichting Thuis in Helvoirt beoogt mensen in HelvoirThuis het naar de zin te maken door het vormen van een sociaal en cultureel dorpshart; een Multi Functioneel Centrum. In het HelvoirThuis is een sportzaal waarvan we verwachten dat deze in 2019 ook onder onze exploitatie zal komen te vallen.

Naast het bestuur en het operationele deel is er nog een extra creatieve afdeling: het creatief team. Het idee is om ongeveer 8 keer per jaar grotere evenementen te organiseren vanuit het HelvoirThuis zelf. 

De stichting bestaat uit vrijwilligers en is door mensen uit het dorp Helvoirt opgericht. Ofschoon TinH prima samenwerkt met de gemeente Haaren en de voormalige exploitant stg. Drieklank, zijn zij geen exponent of opvolger daarvan. 

Heb je zin om mee te werken aan een betere versie van Helvoirt, vanaf vandaag? Laat je fantasie werken en neem contact met ons op! Stuur een mailtje naar sietske@helvoirthuis.nl

We zijn blij met iedereen die komt aanpakken!