Rabobank

Aanwezig blijven, ook in de kleine kernen

Rabobank Hart van Brabant speelt in op de veranderende wensen van klanten. Steeds meer mensen regelen hun bankzaken online en brengen steeds minder een bezoek aan de bank. Dit betekent dat de Rabobank met minder ruimte haar dienstverlening voor de meest gangbare producten en diensten kan bieden. Toch willen we aanwezig blijven in de kernen. Dat maakt dat we keuzes maken, waarbij we onze kwalitatieve dienstverlening handhaven en kiezen voor samenwerking. Door de samenwerking te vinden met het HelvoirThuis kunnen we toch aanwezig blijven in Helvoirt en blijft een belangrijke voorziening voor het dorp behouden.

Bankkantoren Rabobank

Rabobank Hart van Brabant werkt met drie grote kantoren in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Udenhout. Hier kunnen klanten terecht voor advies, verkoop, service en geldhandelingen. In de dorpen Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Moergestel zijn kleine kantoren met dienstverlening voor service en advies. We spelen in op de veranderende wensen en behoeften van de klant. Klanten kunnen gebruik maken van een mobiele adviseur of in een straal van 10 kilometer al hun bankzaken regelen bij een bankkantoor of, dichterbij, via internet.

Openingstijden

Dinsdag 9:30 - 12:00 uur en 12:30 - 17:30 uur
Donderdag 9:30 - 12:00 uur en 12:30 - 17:30 uur

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

De bank is bereikbaar via telefoon (013) 508 81 00 en email: info.hvb@rabobank.nl. U kunt ook chatten op rabobank.nl/hartvanbrabant en de Rabo Bankieren App.

www.rabobank.nl/hartvanbrabant