HelvoirThuis en Rabobank

In verband met de herontwikkeling van het Vincent van Goghplein vestigt de Rabobank zich in een tijdelijke vestiging. Deze bevindt zich op het parkeerterrein aan het Vincent van Goghplein. In deze tijdelijke voorziening kunt u terecht voor service en advies. Daarnaast is er een geldautomaat beschikbaar. Voor het afstorten van geld, of het ophalen van grotere bestelde geldbedragen of vreemde valuta kunt u terecht op het kantoor in Udenhout of Oisterwijk.

Aanwezig blijven, ook in de kleine kernen
Rabobank Hart van Brabant speelt in op de veranderende wensen van klanten. Steeds meer mensen regelen hun bankzaken online en brengen steeds minder een bezoek aan de bank. Dit betekent dat de Rabobank met minder ruimte haar dienstverlening voor de meest gangbare producten en diensten kan bieden. Toch willen we aanwezig blijven in alle kernen. Dat maakt dat we andere keuzes maken, waarbij we onze kwalitatieve dienstverlening handhaven en kiezen voor samenwerking. Door de samenwerking te zoeken met het HelvoirThuis kunnen we toch aanwezig blijven in Helvoirt en blijft een belangrijke voorziening voor het dorp behouden.

Toekomst bankkantoren Rabobank
Rabobank Hart van Brabant gaat binnen nu en twee jaar werken met drie grote kantoren in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Udenhout. Hier kunnen klanten terecht voor advies, verkoop, service en geldhandelingen. In de dorpen Berkel-Enschot, Diessen, Haaren, Helvoirt en Moergestel komen kleine kantoren met dienstverlening voor service en advies. In een nieuw jasje spelen we in op de veranderende wensen en behoeften van de klant. Klanten kunnen in een straal van 10 kilometer al hun bankzaken regelen bij een bankkantoor of, dichterbij, via internet.

De omgeving verder helpen
Samen met leden, klanten, inwoners en medewerkers denkt de Rabobank na over hoe ze het beste aanwezig kunnen blijven. “We onderzoeken samen met de mensen uit de dorpen wat ideeën, mogelijkheden en wensen zijn. Als we dit goed doen, helpen we de omgeving verder. Dat is ook goed voor de bank. Daarnaast kijken we goed naar de functie van onze kantoren in de dorpen. Zo denken we na hoe we aan kunnen sluiten bij ontwikkelingen die er zijn. We overleggen al enige tijd met diverse partijen om te bezien hoe we onze krachten kunnen bundelen én daardoor kunnen investeren in de leefbaarheid waardoor het dorp aantrekkelijk blijft om te wonen en werken.”


www.rabobank.nl/hartvanbrabant