Medewerkers

De vaste medewerkers van het HelvoirThuis zijn Jan van den Boer (zakelijk leider) en Sietske van Iersel (coördinator vrijwilligerswerk).

20160609-_EDW3434-kl.jpg

Jan zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen in het HelvoirThuis en heeft het  totaaloverzicht. Denk hierbij aan het realiseren van de inkoop, beheren van de sleutel, bijhouden van de dagelijkse administratie, aanspreekpunt  voor  de  gebruikers, onderhouden van contacten met leveranciers enz.

Heeft u een vraag aan Jan? Loop gerust even binnen of neem contact op via 06 - 25130422 of jan@helvoirthuis.nl

 

20160609-_EDW3432-3-kl.jpg

Sietske is ons vaste aanspreekpunt voor de vrijwilligers. Zij zorgt voor de werving van vrijwilligers, zij koppelt de juiste mensen aan de juiste werkzaamheden. Sietske beheert de vrijwilligerspool, motiveert en ondersteunt  de vrijwilligers en draagt zorg voor de uitvoering van het vrijwilligersbeleid. Ook  zorgt zij voor het contact tussen de vrijwilligers, de zakelijk leider en het  bestuur. “Ik ga uit van het talent en de motivatie van de mens die zich  aanmeldt. Samen gaan we in gesprek en bekijken we welke taken het beste passen. De verscheidenheid aan mensen, de enorme drijfveer van de groep  vrijwilligers; dat maakt mijn werk in het HelvoirThuis boeiend en afwisselend!  Er ligt nu een stevige basis, vandaaruit kunnen we verder gaan werken aan een  bruisende toekomst. We leven in een tijd waarin we mét elkaar onze  verantwoordelijkheden nemen voor onze eigen omgeving. Het HelvoirThuis is  het hart van ónze leefomgeving, en samen kunnen we het!”

Sietske is er op woensdagochtend, donderdag de hele dag en vrijdagochtend.
Op donderdag is er een open inloop in de Huiskamer van 15:00 – 17:00 uur.  Heeft u vragen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in het HelvoirThuis,  loop dan gerust binnen! De koffie staat klaar.
Voor een afspraak op een ander moment, graag vantevoren bellen of mailen: 06 - 25130421 of sietske@helvoirthuis.nl